「食品開発展2020」掲示パネルのご案内
食品開発展2020は新型コロナウイルスの影響も鑑み、健康意識のニーズに合わせて免疫強化をテーマとした出展をいたします。
⇒食品開発展2020の出展案内はこちら
今回の出展品目は板藍根(バンランコン)、穿心蓮(センシンレン)、人参(ニンジン)、十薬(ジュウヤク)、乾姜(カンキョウ)でございます。
免疫力・抗菌・抗ウイルスと、たたかう力を高めたり体温を上げたりなどの報告がある原料を紹介させていただきます。
時期柄、展示会会場への来場が困難な方もいらっしゃるかと思いますので、会場で掲示いたしますパネルをWEBサイトからダウンロードしてご覧いただけるよう用意いたしました。
下記ダウンロードボタンをクリックすると掲示パネルのPDFファイルをご覧いただけます。
また今回の展示品で「これは( ゚Д゚)!」と思う原料がございましたら、ぜひ【お問い合わせページ】よりご連絡ください。
担当者より詳しいご案内をさせていただきます。
Download Documents (English Version)
We will participate in Health ingredients (Hi) Japan 2020 again this year.
In the context of the COVID- 19, under the theme of “boosting the immune system”, we will exhibit Isatis, Andrographis, Houttuynia, Ginseng & Red ginseng and Ginger(steamed), which strengthen our immune systems and antibacterial and antiviral activities have been reported.
You can download and view the document of the above-mentioned items. Please click on the link below to download the PDF file.
If you have any questions, please don’t hesitate to contact us.
Thank you.
●Information
Event Name:Health ingredients (Hi) Japan 2020
Dates:Mon. 16 – Wed. 18 November, 2020
Venue:Tokyo Big Sight Exhibition Center, West Halls 1, 2 and Atrium
Booth:2-174
Opening Hours:
16 November: 10:30a.m. – 5:30p.m.
17,18 November: 10:00a.m.-5:00p.m.